De behandeling

De eerste behandeling gaat altijd samen met een intakegesprek, met als doel een goed beeld van uw lichamelijke en/of geestelijke klachten te krijgen. Tijdens dit gesprek wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld en aangegeven wat de te verwachte aantal behandelingen kunnen gaan zijn. Aangezien ieder mens uniek is kun je nooit precies aangeven hoeveel behandelingen iemand nodig heeft. Meestal is het resultaat na 3-5 behandelingen te beoordelen.

 

Het vragenformulier welke met u tijdens de eerste afspraak wordt besproken, wordt vooraf naar u toe gemaild. U kunt de vragen dan thuis in alle rust invullen. De behandeling en het intakegesprek duurt ongeveer 1 uur. Indien u voor een ontspannende of preventieve behandeling komt zal het intake- gesprek minder tijd vergen.

Ontspanning uitzicht
Chinees karakter Qi
Ontspannend uitzicht

Vervolgbehandeling

De vervolgbehandeling duurt ongeveer drie kwartier,
Tijdens deze behandelingen kan het behandelplan ten alle tijden bijgesteld worden naar de behoefde van dat moment.

Voor en na de behandeling

Klachten (vooral aan borst/buikgebied) dienen gezien te zijn door uw huisarts of specialist. Indien u niet door een arts gezien bent, kan ik u niet in behandeling nemen.
Eet u ongeveer tot een uur voor de behandeling geen zware maaltijden en verricht geen zware lichamelijke inspanning. Ook na de behandeling is het aan te raden om de eerste uren geen zwaar lichamelijke inspanning te verrichten.

De behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.

Verhindering

Indien u 24 uur van tevoren laat weten dat u niet op uw afspraak kunt komen, worden er geen kosten in rekening gebracht.